Angrerettlov og personopplysningslov
I.h.t. angrerettlov og personopplysningslov leverer Fotograf Bjørkhaug ANS forhåndsinformasjon om fotografering og betingelser samt bestillingskupong til alle foresatte i skolen/barnehagen.
Fotograferingen er frivillig. De som ønsker å bestille bilder/fotografering, må levere utfylt bestillingskupong og tillatelse til fotografering. Bestillingskupongen/tillatelsen må være signert av foresatt og leveres til fotografen på fotograferings-dagen.
De som vil reservere seg mot å delta på gruppebilder, bilder til skolekatalog og studentmontasjer), må gi beskjed om dette.

Alle skole-/barnehagebilder leveres med faktura, 14 dagers ubetinget angrerett og portofri returordning.


Personopplysninger som fremgår av bestillingskupong, behandles konfidensielt og vil ikke overdras eller distribueres til 3. person.

Alle skole-/barnehageopptak fra Fotograf Bjørkhaug ANS blir digitalt lagret i minimum 5 år avhengig av lagringskapasitet. Alle bilder behandles konfidensielt, og vil ikke publiseres, overdras eller distribueres til 3. person uten tillatelse fra foresatte.

Enkelte bilder vil likevel kunne bli publisert på våre web-sider dog kun i forbindelse med markedføring av Fotograf Bjørkhaug ANS og under forutsetning av at kunden (foreldre/foresatte) har gitt sitt samtykke til dette. Personopplysninger vil ikke være knyttet til bildene.

Dir. Poulssonsgt. 1, 4100 Jørpeland
Tlf: 51 74 79 03