Dette sier fornøyde foreldre

Hovedside

Vi har levert bilder til personkunder, bedrifter, skoler og barnehager i Rogaland siden 1987. Vår kompetanse og erfaring er garanti for beste bildekvalitet også på skole- og barnehagebildene. Vi er medlem av Norges Fotografforbund.

Vi legger vekt på å yte god service og utfører fotograferingen rasjonelt og med minimale forstyrrelser for skolen og barnehagen.

Både fotografering og "fremkalling" forgår nå digitalt. Vi produserer alle bildene selv - det gir oss kreativ frihet og full kontroll med alle prosesser slik at vi kan garantere fagfotokvalitet også på skole- og barnehagebilder.
Vi kan levere bilder med vignett, gruppebilder med tekst, bilder i sort/hvitt så vel som farge, kalendere, bildemontasjer og kataloger med profesjonelt grafisk design.


I.h.t.
angrerettlov og personopplysningslov leverer vi forhåndsinformasjon med bestillingskupong til alle foresatte.

Alle bilder leveres med faktura, 14 dagers ubetinget angrerett og portofri returordning. Alle har mulighet for å etterbestille flere bilder pr. post eller via vår web-shop. Alle skole-/barnehageopptak arkiveres i vårt digitale arkiv i minimum 5 år.


Angrerettlov

Personopplysningslov
Alle portretter på våre skolefotosider er gjengitt med tilatelse fra foresatte
Dir. Poulssonsgt. 1, 4100 Jørpeland
Tlf: 51 74 79 03